fbpx

Jeg hjælper dig, der brænder for Network Marketing, med at bygge din forretning online.

Til online at vokse din forretning med leads, nye team partnere og potentielle kunder ved at give gode råd, den rette strategi og hjælp hele vejen.
Få gratis min guide til at komme i gang
Mit navn er Tina Hansen og jeg har masser af drømme præcis som dig.

En af mine helt store lidenskaber er at hjælpe mennesker til bedre sundhed. Sundhed er for mig en kæmpe faktor og træning, sund kost og positivt mindset, har altid haft en stort interesse. Jeg vil hjælpe så mange mennesker, jeg overhovedet kan med at få mere sundhed ind i livet og er godt klar over, at tid er en begrænset faktor i den sammenhæng.

Derudover brænder jeg for at bygge forretning online og hjælpe andre med at gøre det samme. Jeg mener, at det at have en forretning, der eksisterer online, er en skøn frihed og en verden af muligheder. Jeg har de seneste 3 år arbejdet med lige netop det at bygge forretning online og gennemgået mange online kurser i strategien bag, markedsføring via Facebook og ikke mindst at bygge en network marketing forretning online, som skiller sig en smule ud fra andre forretningsområder.

Da jeg startede min karriere i network marketing, gjorde jeg det af den simple årsag, at jeg var stødt på nogle vanvittig gode næringsprodukter/kosttilskud med meget høj optagelse af vitaminer og mineraler på celleniveau. Produkterne gav så god mening for mig at have med i min formidling af sundhed og da produkterne kun bliver forhandlet via Network Marketing, måtte jeg pakke alle mine fordomme og begrænsende overbevisninger væk omkring Network Marketing og implementerer produkterne i min forretning. Derved begyndte jeg i Network Marketing verdenen og det er den bedste beslutning, jeg har taget.

Min udfording omkring min forretning var, at med bopæl i Italien og formidling af sundhed til danskere, blev min mulighed for events, homeparties, personlige møder osv. hurtigt begrænset og selvom jeg rejste og stadig rejser meget til Danmark, prøvede jeg også at passe på mit forhold med kæresten, som jo var i Milano.

Målet da vi flyttede til Italien var, at have mere frihed i min forretning og pludselig fandt jeg mig selv rejse frem og tilbage, ikke føle at jeg var helt til stede nogle af stederne og blive frustreret over at resultaterne ikke kom hurtigt nok. Jeg tænkte, at der måtte være en løsning. Jeg måtte kunne finde en løsning, hvor jeg befinder mig i Italien, besøger Danmark, rejser andre steder hen og oplever verden og stadig drive min forretning med det jeg brænder for.

.. og det kunne jeg.!!

Jeg besluttede mig for, at bygge min forretning online og tage network marketing delen med online også. På den måde kan jeg nå ud til mange flere mennesker og behøver ikke, at plage min omgangskreds og familie med alle mine ideer. Jeg behøver ikke, at jagte alle muligheder, der er omkring mig, for min berøringsflade er blevet meget større.

Nu arbejder jeg med folk, som virkelig gerne vil bygge deres forretning og som brænder for friheden i, at arbejde online hjemmefra og samtidig have et team at gøre det med.

Jeg elsker at have friheden til at rejse.
Jeg elsker at kunne sætte mig på et fly og besøge venner rundt i verden eller familien hjemme i Danmark.
Jeg er ambitiøs og passioneret.
Jeg tror på, du kan, hvad du vil.

Overvejer du, hvordan du skal få startet din network marketing forretning.?
Er du i tvivl om, hvordan strukturen er i at starte den online.?
Vil du gerne arbejde med sundhed og hjælpe en masse mennesker.?

Arbejd sammen med mig. Enten med at bygge din egen network marketing forretning online – jeg hjælper gerne uanset hvilke produkter og firma, du arbejder med – eller ved sammen med mig, at formidle sundhed og bygge din egen network marketing forretning op omkring det.

Hvad kan jeg hjælpe dig med.?

Dig, der kontakter mig, ønsker at bygge din egen forretning og komme fri af hamsterhjulet. Du ønsker ikke at stå alene med at bygge din forretning, men har det godt i noget afprøvet og med at få hjælp, til at komme i gang. Du ønsker ikke at tage en kæmpe økonomisk risiko og brænder for at lykkes i din network marketing forretning.

Jeg er NLP træner og bruger redskaberne fra NLP’ens verden i mit arbejde. Jeg elsker at træne, leve sundt og opnå resultater. At være i udvikling er super vigtigt for mig og jeg bliver høj af at udveksle god energi. Jeg forventer derfor også, at du har et personligt drive og lysten til at lykkes. Har du det, så viser jeg dig vejen, så langt du vil.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Smil, Tina